Maison verte et bleue Groen en blauw huis
Een plek van ontdekking en belangenbehartiging voor duurzaam voedsel in het hart van Neerpede
fr nl

Workshops tuinieren en wilde stukjes natuur

Deze activiteiten zijn in het frans gegeven

Concept:
Een workshop van 3u, een vrijdagmiddag per maand van 14u tot 17u. Men leert er alles over tuinieren en over de mogelijkheden van wilde of moestuinplanten. De theoretische kennis wordt afgewisseld met praktische workshops. En de deelnemers keren niet met legen handen huiswaarts. (zie verder voor meer details over de workshops)

Deze workshops zijn gratis voor de vrijwilligers van Het Maaiveld en kosten 9 euro voor beginnende tuiniers. Het bedrag van 9 euro moet binnen de 5 dagen na de bevestiging van uw inschrijving gestort worden op rekeningnummer BE35 5230 8055 4737 (mededeling: Naam Voornaam ChAM Tuinieren en wilde stukjes natuur).

Inschrijven noodzakelijk:
Via dit online formulier. (de formulier is in het frans, gelieve een mail te sturen aan education.mvb@gmail.com als dit een probleem is voor u)

Reservatie en annulering:
Wij behouden ons het recht voor een workshop te annuleren als het aantal deelnemers lager is dan of gelijk is aan 8.

Uw plaats is definitief gereserveerd nadat u het onderstaande inschrijvingsformulier heeft ingevuld en wij uw betaling ontvangen hebben. De inschrijvingskosten worden niet terugbetaald indien u de workshop minder dan 5 werkdagen voor de workshop annuleert. Als wij de vorming om welke reden dan ook moeten annuleren, worden de inschrijvingskosten volledig terugbetaald (tenzij u aan een andere activiteit wil deelnemen. Gelieve ons dit dan te melden!).

Meer info ?
cham.ecopeda@gmail.com

Afspraak:
In Het Maaiveld! Neerpedestraat, naast nr. 874 te 1070 Anderlecht

Te komen activiteiten voor 2018

16 februari 2018: Workshop vermeerderen, snoeien en stekken van klein fruit
13 april 2018: Workshop wilde lentekeuken
15 juni 2018: Workshop wilde zomerkeuken