Maison verte et bleue Groen en blauw huis
Un lieu de découverte et de sensibilisation à l’alimentation durable au cœur de Neerpede
fr nl

Nieuw in Ketel !

Agro-ecologie Duurzame voeding Animatie en pedagogie


Ontdek een betoverend project in co-creatie, dat de volledige cyclus van duurzame voeding op het terrein van de Ketelhoeve in Anderlecht omvat.

Een project waarin permacultuur gepaard gaat met de verwerking van producten, en dat bovendien pedagogische workshops en animaties aanbiedt. Een project om samen te creëren en zo deel te nemen aan de veerkracht van het Brusselse voedingssysteem met meer zingeving, ecologie en liefde voor het leven !

Naar aanleiding van een projectoproep van Boeren Bruxsel Paysans, dat ons begeleidt, wordt een terrein van een kleine hectare in een groene wijk in Brussel (ja dat bestaat nog !) tot onze beschikking gesteld in Neerpede. Het project moet in de lente van 2018 van start gaan.

Wij willen dit mooie project met je delen, het in al zijn details uitleggen, jouw vragen beantwoorden, suggesties horen en andere stichtende leden aantrekken !

Wij willen dit mooie project met je delen, het in al zijn details uitleggen, jouw vragen beantwoorden, suggesties horen en andere stichtende leden aantrekken !

Ketel is inderdaad op zoek naar nieuwe medewerkers !
Als je van dit nieuwe collectief deel wil uitmaken en aan een positief avontuur wil deelnemen...
Laten we in 2018 onze dromen waarmaken en kom ons hierbij helpen

Waar en wanneer ?

Vrijdag 26 januari om 18u in BOOM Café, 4
Pletinckxstraat 7, 1000 Brussel (presentatie om 18u30)

Vrijdag 2 februari om 17u30 in La Vieille Chéchette,
Montenegrostraat 2, 1060 Sint-Gillis (presentatie om 18u)

Vrijdag 9/februari om 18u in het Groen en Blauw Huis, Ketelstraat 1A, 1070 Anderlecht en terreinbezoek om 16u30, Ketelstraat 20

Meer Info
info@lafermeduchaudron.be
facebook