Maison verte et bleue Groen en blauw huis
Een plek van ontdekking en belangenbehartiging voor duurzaam voedsel in het hart van Neerpede
fr nl

Info sessie 5 october 2017: Ondernemen in duurzame voedselproductie – en verwerking in Brussel !

Prikkelen stadslandbouw en duurzame voeding jouw ondernemersgeest ook ?
Loop je ook met plannen om als producent of verwerker van duurzame voeding
in Brussel aan de slag te gaan en stel je je vragen over de begeleiding waarop je hiervoor kan rekenen ?

Kom dan zeker naar onze informatievergadering waar we de begeleidingsmogelijkheden voor u uit de doeken doen : « Ondernemen in duurzame voedselproductie – en verwerking in Brussel ! »

Een eerste informatievergadering zal plaats hebben op 5 oktober 2015 om 14u30 in Leefmilieu Brussel (Tour & Taxis, Havenlaan 86C / 3000 1000 Brussel) in zaal « Sylva » (eerste verdiep) .

Ziehier het programma :
14:30 Onthaal en inleiding
14:45 Productie en verwerking van duurzame voeding in Brussel: de verschillende
ontwikkelingsfasen van een project en de mogelijke begeleidende actoren
15:15 Het aanbod van de partners uit « BoerenBruxselPaysans » : Terre-en-vue, Crédal, Maison Verte et Bleue, Le Début des Haricots + Group One
15:50 Pause
16:20 Vragen en antwoorden met de partner - organisaties in kleine groepen I
17:10 Vragen en antwoorden met de partner - organisaties in kleine groepen II
17:50 Conclusies

Inschrijven is gratis maar verplicht via deze online vragelijst.

De plaatsen zijn beperkt tot 45 personen.

Tot genoegen,

Het team van « BoerenBruxselPaysans »

Met ondersteuning van: